Wereldberoemd Volendams kunsthotel Spaander is failliet
Wereldberoemd Volendams kunsthotel Spaander is failliet

Happy50.nl Gratis Datingsite - Vakantiehuisspotter.nl Vakantiehuis Huren

Het vermaarde Art Hotel Spaander aan de Haven in Volendam is failliet verklaard. Het hotel met kunstwerken was al gesloten in verband met corona, maar vrijdag heeft de rechtbank Noord-Holland het faillissement uitgesproken, meldt NH Nieuws. Het hotel was sinds 21 maart al gesloten vanwege de coronacrisis. Op de website was geschreven: „Om de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers te waarborgen denken wij dat het sluiten van het gehele hotel voor nu het beste is.” Het is niet duidelijk of dit faillissement definitief is, of dat de eigenaren een doorstart willen maken.

Heb jij behoefte aan Liefde, Gezelligheid of Spanning?

Ontdek dan nu het nieuwe netwerk voor Dames & Heren die op zoek zijn naar een Relatie, Vriendschap en Plezier! Wat is jouw geslacht?
Bron: De Telegraaf || Bekijk Originele artikel
De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland.De Telegraaf heeft van alle dagbladen het grootste bereik en staat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact. In duidelijke taal, dichtbij de lezer.

24 uur per dag actueel

Nieuws uit binnen- en buitenland. Achtergrondverhalen op het gebied van de actualiteit, sport, de financiële wereld en entertainment.

Website: https://www.telegraaf.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in