Venezuela eist dat de vertegenwoordiger van de Europese Unie vertrekt uit het land. President Maduro geeft de EU-ambassadeur en haar medewerkers 72 uur de tijd om hun spullen te pakken.

Het besluit volgt op nieuwe sancties tegen Venezuela. De EU heeft elf hooggeplaatste ambtenaren toegevoegd aan een lijst met functionarissen die beperkingen krijgen opgelegd vanwege hun rol bij de malaise in het land. Hun vermogens zijn bevroren en ze hebben een reisverbod. De lijst telt nu 36 ambtenaren.

Maduro heeft de EU-ambassadeur en haar delegatie aangeboden mee te zoeken naar een vlucht het land uit. Door de coronacrisis ligt ook in Venezuela de luchtvaart zo goed als stil.

Heb jij behoefte aan Liefde, Gezelligheid of Spanning?

Ontdek dan nu het nieuwe netwerk voor Dames & Heren die op zoek zijn naar een Relatie, Vriendschap en Plezier! Wat is jouw geslacht?
Bron: NOS.nl || Bekijk Originele artikel
De NOS biedt, als één van de grootste nieuwsorganisaties van Nederland, altijd en overal onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en evenementen. Website: https://nos.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in