Minister Slob stuurt brief aan groep 8-leerlingen: ’Schooljaar was heel apart’
Minister Slob stuurt brief aan groep 8-leerlingen: ’Schooljaar was heel apart’

Leerlingen van groep 8 in het hele land keken zaterdag vreemd op: een brief van Onderwijs-minister Arie Slob. Daarin steekt hij de toekomstige middelbare scholieren een hart onder de riem en meldt hij dat het voortgezet onderwijs is verzocht rekening te houden met ’het rare schooljaar dat nu achter ons ligt’. De brief, die gedateerd is op maandag 29 juni, viel zaterdag al op menig deurmat. Slob schrijft dat het laatste jaar van de basisschool altijd bijzonder is, ’maar dit jaar was wel heel apart, vind je niet?’ Daarbij staat hij stil bij het thuisonderwijs en het schrappen van de eindtoets. Maar ook schrijft Slob dat leerlingen dit jaar iets anders hebben geleerd dan in een normaal schooljaar. „Het coronavirus heeft je iets geleerd over ziekte en gezondheid, over vrijheid misschien, of over hoe goed we voor elkaar willen zorgen in Nederland”, schrijft de minister. „Dat is het onthouden waard.” Hartverwarmend Op sociale media wordt de brief gedeeld door ouders die het schrijven zeggen te waarderen en hartverwarmend noemen. Ook schrijft een moeder dat haar jongens leuk reageerden maar vervolgens zeiden: ’Wat moeten we hiermee?’

Heb jij behoefte aan Liefde, Gezelligheid of Spanning?

Ontdek dan nu het nieuwe netwerk voor Dames & Heren die op zoek zijn naar een Relatie, Vriendschap en Plezier! Wat is jouw geslacht?
Bron: De Telegraaf || Bekijk Originele artikel
De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland.De Telegraaf heeft van alle dagbladen het grootste bereik en staat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact. In duidelijke taal, dichtbij de lezer.

24 uur per dag actueel

Nieuws uit binnen- en buitenland. Achtergrondverhalen op het gebied van de actualiteit, sport, de financiële wereld en entertainment.

Website: https://www.telegraaf.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in