Happy50.nl Gratis Datingsite - Vakantiehuisspotter.nl Vakantiehuis Huren

Bij een gasexplosie in een appartementengebouw in de Russische stad Orechovo-Zoejevo, niet ver van Moskou, is een bewoner om het leven gekomen. Zeker vier anderen raakten gewond. Reddingsdiensten konden hen onder het puin vandaan halen.

De klap sloeg een deel van de gevel uit het complex. Een aantal verdiepingen is ingestort. Het grootste deel van het gebouw met tachtig woningen is ongeschonden.

Zo’n 200 bewoners zijn elders opgevangen. Veel mensen waren thuis; in de regio Moskou mogen mensen hun huis alleen onder strenge voorwaarden verlaten vanwege corona.

Of de explosie een ongeluk was of opzet is nog onduidelijk. Veel Russische wooncomplexen kampen met achterstallig onderhoud en de gasleidingen voldoen niet altijd aan de veiligheidseisen.

Heb jij behoefte aan Liefde, Gezelligheid of Spanning?

Ontdek dan nu het nieuwe netwerk voor Dames & Heren die op zoek zijn naar een Relatie, Vriendschap en Plezier! Wat is jouw geslacht?
Bron: NOS.nl || Bekijk Originele artikel
De NOS biedt, als één van de grootste nieuwsorganisaties van Nederland, altijd en overal onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en evenementen. Website: https://nos.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in