Coronabestendig restaurant: één stoel aan tafel midden in weiland
Coronabestendig restaurant: één stoel aan tafel midden in weiland

Happy50.nl Gratis Datingsite - Vakantiehuisspotter.nl Vakantiehuis Huren

Coronabestendiger kan het bijna niet. Een tijdelijk restaurant in de dunbevolkte Zweedse regio Värmland heeft maar één stoel aan een tafeltje en die staan ook nog eens midden in een weiland. Het openluchtrestaurant kent ook geen bediening. Het eten komt in een mand aan een draad vanuit de keuken door een raam naar de tafel. Het eerste mandje bevat een drankje, aldus initiatiefnemer en chef-kok Rasmus Persson. Hij en zijn partner Linda Karlsson kwamen op het idee voor een solorestaurant toen zij eerder dit jaar haar ouders op bezoek hadden en voor hen buiten door het raam een maaltijd serveerden. Het restaurant Bord för En (Tafel voor Een) verwelkomde inmiddels zijn eerste gast. De rest van mei is volgeboekt. In juni en juli is de tafel soms nog te reserveren. Er is bescherming tegen regen. In tegenstelling tot veel andere landen zijn de restaurants in Zweden niet dichtgegaan tijdens de coronacrisis. Er moet wel afstand worden gehouden.

Heb jij behoefte aan Liefde, Gezelligheid of Spanning?

Ontdek dan nu het nieuwe netwerk voor Dames & Heren die op zoek zijn naar een Relatie, Vriendschap en Plezier! Wat is jouw geslacht?
Bron: De Telegraaf || Bekijk Originele artikel
De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland.De Telegraaf heeft van alle dagbladen het grootste bereik en staat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact. In duidelijke taal, dichtbij de lezer.

24 uur per dag actueel

Nieuws uit binnen- en buitenland. Achtergrondverhalen op het gebied van de actualiteit, sport, de financiële wereld en entertainment.

Website: https://www.telegraaf.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in