Aantal coronapatiënten op ic daalt met 4
Aantal coronapatiënten op ic daalt met 4

Het aantal Nederlandse coronapatiënten op de intensive care is met 4 afgenomen van 158 naar 154. Dat meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding. Daarmee wordt de dalende trend van de afgelopen anderhalve maand voortgezet. Maandag nam het getal al met 1 af. Momenteel ligt er van die ic-patiënten nog 1 in Duitsland. Dat is evenveel als maandag. Daarnaast zijn er momenteel ongeveer 500 niet-coronapatiënten op de Nederlandse intensive care. De afnemende druk op de ic-capaciteit is hard nodig voor het geval het virus weer oplaait. Zo komt de reguliere ic-zorg nog altijd moeizaam op gang en heeft het personeel vanzelfsprekend behoefte aan wat rust. De angst voor een heropleving is in ieder geval allesbehalve afgenomen na de massale demonstratie op de Dam van maandag.

Heb jij behoefte aan Liefde, Gezelligheid of Spanning?

Ontdek dan nu het nieuwe netwerk voor Dames & Heren die op zoek zijn naar een Relatie, Vriendschap en Plezier! Wat is jouw geslacht?
Bron: De Telegraaf || Bekijk Originele artikel
De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland.De Telegraaf heeft van alle dagbladen het grootste bereik en staat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact. In duidelijke taal, dichtbij de lezer.

24 uur per dag actueel

Nieuws uit binnen- en buitenland. Achtergrondverhalen op het gebied van de actualiteit, sport, de financiële wereld en entertainment.

Website: https://www.telegraaf.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in